Gastouderopvang 't Kerkstroatje Panningen

Een leuke en gezellige kinderopvang / gastouder in Panningen (Gemeente Peel en Maas).

Over mij

Ik ben Dominique Nijssen geboren 23-1-1983 in Beringe. Ik ben getrouwd met Mike sinds 2009, samen hebben we een zoontje Cody. We hebben een heel lief hondje Caya en in de dierenren verblijven onze konijntjes en cavia`s.

Is ben spontaan, geduldig, liefdevol en zorgzaam voor kinderen. Ik ben consequent en ik vind goede waarde en normen en respect voor andere mensen erg belangrijk. Ik werk graag gestructureerd en ik hou van een schoon en een opgeruimd huis. Ik ben creatief en ik vind het erg leuk om activiteiten te doen met de kinderen. Ze zeggen vaker dat ik een bezig bijtje ben en dat ik nooit stil zit. Ik ben graag buiten en geniet van de natuur ook ben ik een echte dierenvriend en ik knuffel en verzorg onze dieren graag.

Gastouderopvang `t Kerkstroatje heeft haar deuren geopend in mei 2017. Een grote droom die eindelijk in vervulling ging. Ik had al heel wat jaartjes ervaring in de kinderopvang (alle leeftijden 0 t/m 12). Daarnaast heb ik ook gewerkt als woonbegeleider en ambulant begeleider (doelgroep: kinderen met autisme, ADHD, ontwikkelingsachterstand, gedragsproblemen, hechtingsproblematieken). In 2017 ben ik gestart als zelfstandige.

Bent u op zoek naar kinderopvang of een gastouder in Panningen (Peel en Maas)? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?

Mail of bel gerust voor een persoonlijk gesprek.


Kinderopvang/Gastouderopvang 't Kerkstroatje, Panningen (Peel en Maas).


Opleiding:

Helpende welzijn Niveau 2, Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3, Sociaal pedagogisch medewerk niveau 4 jeugdhulpverlening, woonbegeleiding.

Cursussen:

Ehbo voor kinderen (Rode Kruis), Triple P (positief benaderen), De (niet) pratende peuter, VVE certificaat, Aandachtfunctionaris kindermishandeling, Tink cursus,

Psychiatrische ziekte beelden, Cursus weerbaarheid.

Werkervaring:

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf/BSO (10 jaar), Woonbegeleider cluster kind/jeugd crisis/intensief (2,5 jaar), Ambulant medewerker kinderen met gedragsproblemen/autisme/ontwikkelingsachterstand (6 jaar).