Gastouderopvang 't Kerkstroatje Panningen

Een leuke en gezellige kinderopvang/gastouderopvang in Peel en Maas.

Over mij

Mijn naam is Dominique Nijssen-Verber en ben gastouder in Panningen.  Ik ben geboren in 1983 en gelukkig getrouwd met mijn man Mike Nijssen. Samen hebben wij een zoontje Cody. Ik ben zelf jaren lang werkzaam geweest in de kinderopvang en heb gewerkt met alle leeftijdscategorieën van 0 tot 12jaar en heb gewerkt met kinderen met een beperking (o.a. kinderen met autisme, ADHD, ontwikkelingsachterstand, gedragsproblemen en hechtingsstoornissen).

Al  verschillende jaren droom ik ervan om mijn eigen opvang aan huis te starten. Ik wil kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden, waar kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik wil gebruik maken van mijn ervaringen en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en deze gebruiken bij de ontwikkeling van het kind. Wat ik daar leuk aan vind is het huiselijke en kleinschalige. Zo kun je de kinderen meer persoonlijke aandacht geven. Het is belangrijk het kind te kunnen bieden wat het nodig heeft en te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Binnen hebben we een prachtige speelruimte voor alle leeftijden en een mooie ruime kindvriendelijke (speel)tuin met diverse huisdieren. Ik vind goed overleg met de ouders over hun wensen met betrekking tot het kindje erg belangrijk zodat het kind zich hier goed “thuis” zal voelen.

Bent u op zoek naar kinderopvang of een gastouder in Panningen (Peel en Maas)? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten?  Mail of bel gerust voor een persoonlijk gesprek.


Kinderopvang/Gastouderopvang 't Kerkstroatje, Panningen (Peel en Maas). 


Opleiding:

Helpende welzijn Niveau 2, Sociaal pedagogisch medewerker niveau 3, Sociaal pedagogisch medewerk niveau 4 jeugdhulpverlening, woonbegeleiding.

Cursussen:

Ehbo voor kinderen (Rode Kruis), Triple P (positief benaderen), De (niet) pratende peuter, VVE certificaat, Aandachtfunctionaris kindermishandeling, Tink cursus,

Psychiatrische ziekte beelden, Cursus weerbaarheid.

Werkervaring:

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf/BSO (10 jaar), Woonbegeleider cluster kind/jeugd crisis/intensief (2,5 jaar), Ambulant medewerker kinderen met gedragsproblemen/autisme/ontwikkelingsachterstand (6 jaar).